Κράτηση

Ανακαλύψτε τα Χανιά από την θάλασσα

Εξερεύνηση

Κάθε εκδρομή και μια εμπειρία

Ολοήμερες Μισής Ημέρας

Ξεκινήστε ένα αξέχαστο ταξίδι με το Discovering the Sea για εκδρομές με σκάφος στα Χανιά. Οι εκδρομές μας συνδυάζουν την περιπέτεια, την πολυτέλεια και την ανακάλυψη. Εξερευνήστε τις εξωτικές παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά των Χανίων, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Ανακαλύψτε μαζί μας τις θάλασσες των Χανίων και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία.

Τα σκάφη μας

Κάντε κράτηση για εκδρομή με σκάφος ή ενοικίαση σκάφους στα Χανιά με ευκολία και ευελιξία μέσω του Discovering the Sea. Ξεκινήστε μια συναρπαστική περιπέτεια με τα φουσκωτά μας, που μπορούν να μεταφέρουν έως και 9 ενήλικες, υπό την καθοδήγηση έμπειρων καπετάνιων. Ανακαλύψτε τις μαγευτικές ακτές των Χανίων, τους απομονωμένους όρμους και τα καταγάλανα νερά, με άνεση και ασφάλεια καθώς ανακαλύπτετε τα κρυμμένα θαύματα των ακτών της Κρήτης. Είτε ψάχνετε για εκδρομή με σκάφος στα Χανιά είτε για ενοικίαση σκάφους, η Discovering the Sea προσφέρει την ιδανική επιλογή για τις θαλάσσιες εξερεύνησεις σας.

Ενοικίαση Σκάφους Xωρίς Άδεια Χειριστή

Νοικιάστε ένα σκάφος χωρίς άδεια χειριστή ταχυπλόου σκάφους και εξερευνήστε τις ομορφιές των Χανίων. Τα σκάφη τύπου Kreta Mare μπορούν να μεταφέρουν έως και 6 ενήλικες. Απολαύστε την ελευθερία να ανακαλύψετε τις κοντινές παραλίες και τα γραφικά σημεία χωρίς να χρειάζεστε άδεια χειριστή. Δημιουργήστε τη δική σας περιπέτεια στα κρυστάλλινα νερά των Χανίων με ευκολία και ασφάλεια.

Αρχική

Δημιούργησε εμπειρίεςεν πλώ

Αν ψάχνετε για ιδιαίτερες εμπειρίες, σας προσφέρουμε την δυνατότητα να τις διοργανώσετε πάνω στα σκάφη μας.

Είτε πρόκειτε για μια ρομαντική πρόταση γάμου ή για ένα πάρτυ εμείς στην Discovering the Sea διοργανώνουμε για εσάς όλο το σκηνικό και τις προυποθέσεις για να κάνετε την εμπειρία μια ιδιαίτερη ανάμνηση.

Δείτε περισσότερα

ΠοιοιΕίμαστε

Γνωρίστε τον Γιώργο και την Πολύμνια, τα δυο αδέρφια πίσω από την Discovering the Sea. Με την πολυετή εμπειρία τους στον σχεδιασμό θαλάσσιων εκδρομών με σκάφη, προσφέρουν ασφαλείς εμπειρίες σε κάθε θαλάσσια περιπέτεια. Η αφοσίωσή τους στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών είναι αυτό που έχει κερδίσει τις θαυμάσιες κριτικές των πελατών.

Περισσότερα για εμάς

Είπαν για εμάς

Περισσότερες Κριτικές

Ακολουθήστε μας

@discovering_the_sea